HOF TER MEULEN

Hof ter Meulen is een 17e eeuwse hoeve en is een nog actief landbouwbedrijf, met tal van recreatiemogelijkheden, een hoevewinkel en hoeveslager en logies voor families en groepen. Dit in een idyllische ligging midden de polders en op 1 km van De Haan. Hof ter Meulen is een ideale uitvalsbasis voor wie een vakantie op het platteland en de zee wil combineren. Ook voor culturele citytrip naar Brugge of Oostende is Hof ter Meulen goed gelegen.

Bij Hof ter Meulen maak je kennis met het bijna uitgestorven mangalica wolvarken. Deze typische karaktervolle varkens worden bij ons grootgebracht met respect voor het dier en de omgeving. In de lente worden bij ons de Vlaamse witte asperges en volle grondaarbeiden geteeld.

DE HAAN EN OMGEVING

Kustgemeente De Haan biedt alle mogelijk-heden van natuur-recreatie: bewegwijzerde boswandelingen, polderfietstochten, strand- en duinwandelingen.  Typerend zijn de diverse natuurgebieden zoals De Staats-duinen, de Kijkuit en het Duinenreservaat Zandpanne. Naast dit ruime natuuraanbod is er ook heel wat te beleven op recreatief vlak. Zo kunt u voor dolle waterpret vlakbij terecht in Sunparks. In het centrum van De Haan vindt u La Potinière, een oase van groen en gezelligheid waar ook kinderen hun hartje kunnen ophalen. De badplaatsen Oostende - stad aan zee - en Blankenberge, waartussen De Haan gelegen is, bieden eveneens tal van recreatiemogelijk-heden. Beide zijn zeer gemakkelijk te bereiken met de kusttram. De historische stad Brugge ligt op 15 km van De Haan.

Hof Ter Meulen - vakantie op de boerderij - De Haan
Hof Ter Meulen - fietsvakantie op de boerderij - De Haan
Hof Ter Meulen - vakantie op de boerderij - De Haan
Hof Ter Meulen - vakantie op de boerderij - De Haan
Hof Ter Meulen - plattelandstoerisme - De Haan
Hof Ter Meulen - plattelandstoerisme - De Haan