Foodshop Wenduine

Vanaf nu kunnen jullie ons niet alleen op de vertrouwde boerderij bezoeken, maar ook in het hart van Wenduine, waar we met open armen klaarstaan om jullie te verwelkomen. We kijken ernaar uit om ook daar nieuwe gezichten te ontmoeten en onze passie voor heerlijke producten met jullie te delen.

Onze start in de Kerkstraat zal worden gemarkeerd door de aanwezigheid van enkele automaten met een uitgebreid assortiment. Maar dat is nog niet alles! Na de jaarwisseling zullen we nog meer opwinding onthullen, want in 2024 introduceren we een toog vol lekkers die twee dagen per week geopend zal zijn. Niet alleen op de boerderij, maar misschien ook dichter bij jullie in de buurt?

Vrees niet, onze geliefde hoeveslagerij op de boerderij blijft onverminderd voortbestaan. Echter, onze nieuwe foodshop in Wenduine heeft nu ook een plaats in ons hart veroverd. Bestellingen kunnen daar zonder twijfel worden afgehaald. Of je nu overdag langskomt of liever ‘s avonds, je ontvangt een code en kunt meteen aan de slag in je keuken.

We bieden een breed scala aan producten aan, van weckpotten en gehakt tot heerlijk ijs – en dit is slechts het begin van een lange lijst. Voor elke culinaire wens, groot of klein, verwelkomen we je graag op ons nieuwe adres: Kerkstraat 44 te Wenduine.

Klik om meer foto’s te zien

Naar boven