lenteburger hof ter meulen
1 View

Lenteburger – aardappelsalade – erwtjes – sla – 🥑 dressing
🌼 lente op je bord

Zelf proberen?

kooktijd: 25 minuten
2 personen

 

  • 2 lenteburgers hof ter meulen
  • 200gr krielaardappelen
  • 75 (mesculun) sla
  • 100gr. erwtjes
  • 2 lente-uien
  • 1/2 avocado
  • Olie
  • 2 eetlepels griekse yoghurt
  • Citroensap
  • Fijngehakte pistachenoten & amandel
  • Dragon
  • Zwarte peper
  • zeezout

 

Kook de krielaardappelen gaar
Giet af en snij in 2
Meng 1 eetlepel olie met 1/2 eetlepel citroensap en 1/2 koffielepel dragon
Giet over de krielaardappeltjes en laat marineren.
Kook de erwtjes gaar
Bak de lenteburger in weinig olie op matig vuur voor ongeveer 12 minuten.

Plet de avocado met een vork en meng er 1 koffielepel citroensap en griekse yoghurt
Kruid met peper en zout
Hak enkele pistachenoten en amandelen zeer fijn
Snij de lenteui fijn
Serveer de lenteburger met de krielaardappelen, sla, erwtjes & avocadodressing.
Werk af met fijn gehakte pistachenoten en amandel en fijn gesneden lenteui.

Smakelijk!

Naar boven