1 View

QUINOASALADE
GEDROOGDE MANGALICA HAM

MOZZARELLA
ERWTEN
ASPERGES

 

30 MIN
2 PERSONEN

 

INGREDIËNTEN:

4 SNEDEN GEDROOGDE MANGALICA HAM HOF TER MEULEN
150GR QUINOA TRICOLORE
250GR (DIEPVRIES)ERWTEN

250GR ASPERGES HOF TER MEULEN

125GR MOZZARELLA
40GR CASHEWNOTEN

OLIJFOLIE
1/2 KOFFIELEPEL GROENTEBOUILLON

4GR GEMBER – GERASPT
20-TAL KLEINE MUNTBLAADJES
1 EETLEPEL CITROENSAP
DRAGON, ZWARTE PEPER & ZEEZOUT

 

BEREIDING:

I SPOEL DE QUINOA VOOR HET KOKEN MET KOUD WATER – BRENG DE QUINOA MET 450ML WATER & 1/2 KOFFIELEPEL GROENTEBOUILLON AAN DE KOOK – VERLAAG HET VUUR & LAAT NOG +/- 14 MIN VERDER KOKEN TOT HET WATER VOLLEDIG GEABSORBEERD IS – LAAT RUSTEN

I KOOK DE ERWTEN BEETGAAR – GIET AF & SPOEL MET KOUD WATER
I SCHIL DE ASPERGES, SNIJ HET HOUTACHTIGE ONDERSTE STUK WEG & SNIJ DE ASPERGES IN FIJNE SCHIJFJES

I MIX 100GR ERWTEN MET DE CASHEWNOTEN, GERASPTE GEMBER, VERSE MUNT, CITROENSAP & 100ML OLIJFOLIE – KRUID MET PEPER & ZOUT
I BAK DE ASPERGES KORT AAN IN EEN SCHEUTJE OLIE – KRUID MET DRAGON, PEPER & ZOUT
I SNIJ DE MOZZARELLA IN FIJNE SCHIJFJES & BESTRIJK MET DE ERWTENCRÈME
I DRESSEER JE BORD MET QUINOA, ERWTEN, ASPERGES, MOZZARELLA MET ERWTENCRÈME

& ENKELE SNEDEN GEDROOGDE MANGALICA HAM

 

SMAKELIJK

 

 

 

Naar boven